Термометр для м'яса TP-100 (від -50 до 300 oC) зі щупом із неіржавкої сталі Термометр TP-100 завдяки великому діапазону вимірюваних температур підходить ідеально для вимірювання температури під час приготування м'яса, піци під час контролю температури охолоджених і заморожених продуктів. Останнє дуже актуально, оскільки постійний контроль температури замороженого м'яса сприяє тривалішому зберіганню. А міцний металевий зонд легко проткне навіть промерзле м'ясо. Але сфера застосування цих термометрів неабияк ширша від одних харчових продуктів. їх можна використовувати для вимірювання температури рідини, ґрунту тощо. Відмітною особливістю моделі TP-100 є просторова орієнтація дисплея термометра, що робить роботу з ним ще зручнішою! Технічні характеристики: Діапазон вимірювання: -50oС ~ +300oС (-58oF ~ +572oF) Дискретність: 0,1 oС Похибка: похибка ±1oС Одиниці виміру: oС/oF Робоча температура: від 0 до 40 oС Робоча вологість: 10-90% Живлення: батарейка типу LR44 Довжина вимірювального зонда: 150 мм Діаметр вимірювального зонда: 6 мм Комплектація: Цифровий термометр TP-100 Блістер — герметичний Технічний паспорт Елемент живлення Захисний пластиковий чохол на зонд Гарантійний талон Гарантія: 3 місяці. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація), без гарантійного талону.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | ТРМ |
Колір корпусу | Білий |
Країна виробник | Китай |
Тип | Термометр |
Принцип дії | Рідинний |
Одиниця виміру | °С |
Мінімальний діапазон вимірювань | -50 |
Максимальний діапазон вимірювань | 300 |
Похибка, +/- | 1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 180 ₴